eelloo Support

Wanneer doen we

Maandelijkse update eelloo

Eelloo voert elke maand een update uit, waarmee wij onze producten en onze testportals doorlopend verbeteren en vernieuwen.

Deze update vindt plaats op de eerste woensdagavond van de maand tussen 21:00 en 23:00 uur. Dit houdt in dat het dan enige tijd niet mogelijk is om een test te maken, klaar te zetten of met je e-portfolio te werken. Wanneer je wordt onderbroken door de werkzaamheden, kun je gewoon opnieuw inloggen zodra de onderhoudswerkzaamheden  zijn afgelopen. Je kunt dan meteen verder met de test of de activiteit waarmee je bezig was. Alle ingevulde gegevens worden opgeslagen, je gaat dan gewoon verder waar je was gebleven.

Wekelijkse update eelloo

Eelloo voert wekelijks updates uit, waarmee wij onze producten en onze testportals doorlopend verbeteren en vernieuwen.

Deze updates kunnen op woensdagavond en/of vrijdagavond tussen 21:00 en 23:00 uur plaatsvinden. Over het algemeen is het tijdens deze update gewoon mogelijk een test te maken, klaar te zetten of met je e-portfolio te werken. Incidenteel kan het voorkomen dat dit niet het geval is. Probeer dan later opnieuw in te loggen.

Dit zijn de eerstvolgende geplande release momenten:

• woensdag 2 oktober 2019
  • woensdag 6 november 2019
  • woensdag 4 december 2019
  • woensdag 1 januari 2020

Dit zijn de eerstvolgende geplande release momenten:

• woensdag 23 oktober 2019
  • woensdag 30 oktober 2019
  • woensdag 6 november 2019
  • woensdag 13 november 2019

Groot onderhoud

Eelloo voert elke kwartaal groot onderhoud uit. De producten en testportals zijn dan tijdelijk niet beschikbaar. Tijdens dit onderhoud voeren we de laatste beveiliging updates door en doen we updates die niet uitgevoerd kunnen worden tijdens de maandelijkse of de wekelijkse updates.

Dit is het eerstvolgende onderhoudsmoment:

• vrijdag 16 augustus van 20:00 tot 23:00